0318-727828 | 06-20285267 | info@goochelaar-amsterdam.nl
Goochelaar Amsterdam
Goochelaar Amsterdam
Vrijblijvende prijsopgave
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Datum:
Plaats:

Home > Workshop goochelen Amsterdam

Workshop goochelen Amsterdam

Bijna iedereen heeft vroeger wel een goochelboek of een goocheldoos gehad, maar slechts enkele kinderen hebben die hobby doorgezet. Michel behoort tot de weinige beroepsgoochelaars die Nederland telt. Als professioneel goochelaar is bijna geen enkele truc nog een geheim voor hem. Tijdens de workshop goochelen Amsterdam legt hij een flink aantal goocheltrucs uit. Een ideale activiteit voor een teambuildingsdag of ter onderbreking van een vergadering.

Gezellige goochelworkshop

Verwacht niet dat Michel gaat uitleggen hoe David Copperfield het Vrijheidsbeeld liet verdwijnen of hoe Siegfried & Roy de ene na de andere tijger tevoorschijn toverden. Dat zijn grote illusies en al zou je weten wat het geheim is, je kunt er als beginner helemaal niets mee. Deze goochelaar legt tijdens de goochelcursus uitsluitend trucs uit waarvoor je slechts alledaagse voorwerpen nodig hebt. Op die manier kunnen de deelnemers van de goochelles het geleerde meteen in de praktijk brengen.

Michel legt onder meer uit hoe je een potlood kunt laten zweven en hoe je de gedachten van een toeschouwer kunt lezen. Tijdens de workshop ligt de nadruk op algemeen goochelen, maar deze magiër gaat ook kort in op gerelateerde gebieden als illusionisme, mentalisme en zakkenrollen. De goochelmeester weidt tevens uit over de psychologie achter het goochelen. Is de hand sneller dan het oog? Hoe leid je iemand af? Is het mogelijk om de keuze van iemand uit het publiek te sturen?

Originele onderbreking van uw ondernemersdag

Op een dag waar serieuze zaken worden besproken is het fijn als er ook luchtige onderwerpen de revue passeren. Michel presenteert een programma waarvan iedereen even in de war raakt - op een leuke manier. Zijn magische bijdrage zet de aanwezigen op scherp, waarna zij zich met een frisse blik kunnen buigen over moeilijke materie. De goochelworkshop komt uw congres, personeelsevenement, seminar, vergadering of relatiedag zonder meer ten goede.

Michel werkt nauw samen met een aantal organisatiebureaus. Via die bureaus kunt u niet alleen een magische workshop, maar ook bijvoorbeeld een muzikale of culinaire workshop boeken. Organisatoren van grote evenementen kiezen er vaak voor om meerdere workshops in te huren. Zodoende krijgen de gasten de mogelijkheid om te kiezen welke workshop zij wensen te volgen. Wilt u advies over de invulling van uw bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact op.

Wat u moet weten over de workshop

De workshop goochelen Amsterdam wordt op locatie gegeven. Dat kan bijvoorbeeld in de kantine of vergaderzaal van uw bedrijf zijn, maar bijvoorbeeld ook in een restaurant. In principe is er geen maximum aantal deelnemers, maar de goochelworkshop komt over het algemeen het beste tot zijn recht met hoogstens 30 personen. De clinic duurt 45 à 60 minuten - een andere tijdsduur is in overleg mogelijk. Goochelaar Amsterdam draagt zorg voor alle benodigde materialen.

Bent u geïnteresseerd in privéles? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor een persoonlijke masterclass te bespreken. Ook als u een eenmalige optreden als goochelaar gaat verzorgen en een aantal ijzersterke goocheltrucs wilt leren, denkt deze coach graag met u mee.

Workshop goochelen Amsterdam