0318-727828 | 06-20285267 | info@goochelaar-amsterdam.nl
Goochelaar Amsterdam
Goochelaar Amsterdam
Vrijblijvende prijsopgave
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Datum:
Plaats:

Home > Tafelgoochelaar Amsterdam

Tafelgoochelaar Amsterdam

Als u tafelgoochelaar Michel uitnodigt voor uw feest in Amsterdam, dan weet u zeker dat het ijs al aan het begin van de avond zal breken. Deze table magician is namelijk een expert op het gebied van magisch entertainment aan tafel. Met behulp van zijn ijzersterke goocheltrucs en zijn ongekende humor weet hij de harten van uw gasten te veroveren. Tafelgoochelaar Amsterdam is te boeken voor de meest uiteenlopende gelegenheden; van bruiloften tot bedrijfsfeesten.

Dokterstas met goocheltrucs

"Bent u dokter?" is vaak de eerste vraag die aan Michel wordt gesteld. Hij werkt in een keurig kostuum en vervoert zijn goocheltrucs in een dokterstas van Italiaans leer. "Ja, ik ben dokter; gaat u maar alvast liggen" is zijn bijdehante antwoord. Een ijsbreker! Alles wat volgt kan omschreven worden als een wervelwind van magische momenten en lachsalvo's. Hij laat zien dat de allereerste truc die hij ooit leerde nog steeds indruk maakt en hij vertelt waarom je nooit balletje-balletje moet spelen.

Er zijn veel mensen die een trucje kunnen, maar er zijn maar weinig échte goochelaars. Een goochelaar is een trucjesvertoner, maar bovenal een entertainer. De truc is eigenlijk maar bijzaak. Michel speelt op een leuke manier met emoties en stelt alles in het werk om iets bijzonders te beleven met uw gasten. Snelle goochelacts met onder meer bankbiljetten, speelkaarten en trouwringen wisselen zich af met een aantal gedachtetrucs. De genodigden krijgen een gevarieerd goochelprogramma voorgeschoteld.

Mindf*ck aan tafel

Goochelen is populairder dan ooit en dat komt met name door verschillende magieprogramma's op televisie. Mindf*ck van Victor Mids bijvoorbeeld is een regelrechte hit. De mentalist, die zijn trucs op straat vertoont, is een ambassadeur voor de goochelkunst in Nederland. Ook tafelgoochelaar Amsterdam staat garant voor de nodige Mindf*ck-momentjes. Zijn close-up magic is niet te doorgronden en zal veel stof doen opwaaien tijdens uw feest of evenement.

De dienst die Michel levert is uniek. Veel goochelaars kunnen geen theater maken en veel theatermakers kunnen niet goochelen. Met het boeken van deze tafelgoochelaar haalt u niet alleen een waanzinnig goede goochelaar in huis, maar ook een allround entertainer die van uw feest zonder twijfel een groot spektakel maakt. De impact die een optreden van Michel heeft is groot. Het aanzienlijke aantal terugboekingen is het bewijs van zijn succes.

Praktische informatie over tafelgoochelen

Deze tafelgoochelaar wordt meestal geboekt voor 1, 2 of 3 uur, maar een andere tijdsduur is ook bespreekbaar. Hij is meestal zo'n 15 tot 30 minuten voor aanvang van het optreden aanwezig en maakt dan gebruik van een kleine ruimte om zich om te kleden en de laatste voorbereidingen voor het optreden te treffen. Het is belangrijk dat er tijdens het tafelgoochelen geen harde muziek aan staat i.v.m. de verstaanbaarheid. Een achtergrondmuziekje is uiteraard prima.

Wilt u een goocheloptreden boeken? Nadat u het ingevulde formulier heeft verzonden ontvangt u meer informatie over beschikbaarheid en tarieven. Aan de hand van die gegevens kunt u een optie plaatsen of het optreden meteen vastleggen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een boeking telefonisch door te geven. U belt dan met 0318-727828 of 06-20285267.

Tafelgoochelaar Amsterdam