0318-727828 | 06-20285267 | info@goochelaar-amsterdam.nl
Goochelaar Amsterdam
Goochelaar Amsterdam
Vrijblijvende prijsopgave
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Datum:
Plaats:

Home > Shows

Shows in Amsterdam

Van kleine gezelschappen in een café of restaurant tot grote groepen mensen in een congrescentrum of theater; goochelaar Michel heeft voor vrijwel elke gelegenheid een geschikte show. Deze rasartiest beschikt over een uitgebreid repertoire en weet elke situatie in te vullen met gevatte teksten. Zijn shows in Amsterdam zijn niet alleen magisch, maar ook humoristisch en interactief. Michels optreden is een belevenis om nooit te vergeten!

Tafelgoochelaar

De meest gevraagde show is het tafelgoochelen. Waarom is table magic zo populair? Het is praktisch, want deze vorm van goochelen kan op vrijwel elke locatie worden vertoond. Een rondlopende goochelaar is niet gebonden aan een vaste plek en is niet afhankelijk van externe factoren zoals licht en geluid. Misschien wel de belangrijkste reden waarom tafelgoochelaars zo gewild zijn, is dat de magie letterlijk op nog geen meter afstand van de toeschouwers plaatsvindt.

Beursgoochelaar

Gegarandeerd meer bezoekers bij uw stand? Nodig Michel uit en aanschouw welk effect deze beursentertainer heeft. In no time is uw stand gevuld met potentiële klanten. Op een ongedwongen manier spreekt deze goochelaar het publiek aan en zorgt hij voor magische momenten. Lekker opvallend in een wit kostuum of juist wat minder in het oog springend, bijvoorbeeld in uw bedrijfskleding - alsof hij een van de medewerkers is. Informeer naar de mogelijkheden.

Kindergoochelaar

Een vrolijke voorstelling op school of een spectaculaire sinterklaasshow? Dan bent u bij Michel aan het goede adres. De kindershow van deze goochelaar staat garant voor 30 à 45 minuten kinderplezier. Een brandend bankbiljet, een verschijnende rookwolk en wegvliegende ballonnen; Michels goochelkunsten zullen voor de nodige reacties zorgen. Een aantal kinderen mag zelfs assisteren op het grote podium. Als dat maar goed gaat...

Goochelworkshop

Abracadabra... Hocus pocus... Simsalabim! Het geheim van de goochelaar zit hem echt niet in de spreuk. Vaak komt een goocheltruc tot stand door middel van afleiding of vingervlugheid. Tijdens deze goochelworkshop legt Michel de basis van de goochelkunst uit. Geen ingewikkelde kaarttrucs of saaie gedachte-experimenten, maar eenvoudige trucs met alledaagse voorwerpen. Op die manier is het voor alle deelnemers te volgen en kan iedereen de geleerde trucs in de praktijk brengen.

Presentator

Michel is een echte 'ratelband'. Hij was een van de jongste deelnemers aan een talentenwedstrijd van Talpa en volgde workshops over presenteren bij een mediacollege in Hilversum. Als presentator werkte Michel in verschillende winkelcentra en praatte hij verschillende shows in Amsterdam aan elkaar. Ook als commentator, dagvoorzitter, gastheer, quizmaster, spreker en veilingmeester was hij betrokken bij verschillende evenementen.

Centrale show

De centrale goochelshow is geschikt voor die gelegenheden waarbij u in een klap een grote groep mensen wilt bereiken. In deze toneelshow, die doorgaans op een podium of verhoging wordt gepresenteerd, passeren een heleboel onverklaarbare goocheltrucs de revue en komt Michels gevoel voor humor en timing naar voren. Zijn stand-up magic shows in Amsterdam zijn door de regionale en landelijke pers positief ontvangen. Komt dat zien!

Maatwerk

Deze goochelaar wordt regelmatig ingeschakeld door reclamebureaus. Hij denkt dan mee over een magische invulling van campagnes. In een commercial van een drukkerij goochelde Michel met visitekaartjes, voor een zuivelproducent deed Michel tijdens een evenement trucs met o.a. kaas en melk, en voor een cosmeticabedrijf verzorgde hij in een aantal theaters een conference over wenkbrauwen. Zoekt u een magiër die out of the box denkt? Bel Michel voor een brainstormsessie.

Shows in Amsterdam