0318-727828 | 06-20285267 | info@goochelaar-amsterdam.nl
Goochelaar Amsterdam
Goochelaar Amsterdam
Vrijblijvende prijsopgave
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Datum:
Plaats:

Home > Beursgoochelaar Amsterdam

Beursgoochelaar Amsterdam

Deelnemen aan een beurs kan best spannend zijn. Wat trek je aan? Hoe begin je een gesprek met potentiële klanten? Wat ze je wel en wat juist niet? Ondernemers die met een stand op een vakbeurs in Amsterdam staan en een onvergetelijke indruk willen maken op potentiële klanten nodigen een beursgoochelaar uit. Een goede goochelaar verdient zichzelf op een beurs meer dan terug. Beursgoochelaar Amsterdam helpt graag om uw beursdeelname tot een succes te maken.

De eerste indruk

Op de beursvloer heb je maar een paar seconden om een potentiële klant voor je te winnen. De eerste indruk is heel belangrijk. Openingszinnen als "Bent u bekend met ons bedrijf?" en "Mag ik u meer vertellen over onze producten?" werken niet echt. Die manier van contact zoeken gaat gepaard met een commerciële ondertoon. Hoe leuk zou het zijn als nieuwe klanten uw bedrijf leren kennen met een glimlach op hun gezicht, op een ogenschijnlijk ongedwongen manier?

Michel is een ervaren beursentertainer. Hij werkte voor talloze bedrijven op de meest uiteenlopende beurzen. Michels missie is om acts te bedenken die aansluiten bij uw bedrijf. Voor een vakhandel in kantoorartikelen deed deze magiër trucs met o.a. bureaustoelen en kopieerapparaten. Voor een bedrijf dat zich presenteerde tijdens de relatiedagen voor de tuinbouwsector werkte Michel in een groene outfit. De op maat gemaakte beursacts leiden gegarandeerd tot meer leads voor uw bedrijf.

Zoekt u een entertainer die ervoor zorgt dat uw bedrijf meer opvalt tijdens een beurs in Amsterdam? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaar-amsterdam.nl.

Let op: de hieronder vermelde locatie en beurzen zijn op geen enkele manier gelieerd aan deze goochelaar.

RAI Amsterdam

Beurzen in Amsterdam vinden doorgaans plaats in RAI Amsterdam. Dat is een beursgebouw in Amsterdam-Zuid. Het complex werd geopend in 1961 en is gelieerd aan de RAI-vereniging. RAI is de afkorting van Rijwiel & Automobiel Industrie. Jaarlijks worden er ruim 50 internationale congressen en 70 beurzen gehouden in het aan het Europaplein gelegen tentoonstellings- en congrescentrum. Misschien wel de twee bekendste beurzen die er plaatsvinden: de Horecava en de Huishoudbeurs.

Contactgegevens

Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam
020-5491212
info@rai.nl
http://www.rai.nl/

Beursgoochelaar RAI Amsterdam

Beursformules van RAI Amsterdam


Horecava

De Horecava is hét trefpunt voor horecaprofessionals. De vier dagen durende beurs bestaat al meer dan 60 jaar. Het evenement vindt elk jaar plaats in januari; RAI Amsterdam is de locatie. Meer dan 60.000 mensen komen er om te netwerken en zaken te doen, maar ook om ideeën uit te wisselen. Centraal staan onder meer trends, ontwikkelingen, inspiratie en beleving door middel van workshops, presentaties, wedstrijden, congressen, kookdemo's en culinair entertainment.

De organisatie van deze beurs onderscheidt de volgende doelgroepen:

Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs bestaat sinds 1955 en wordt jaarlijks gehouden in RAI Amsterdam. Tijdens de consumentenbeurs kan er gratis eten en drinken worden geproefd bij verschillende standjes. Ook treden er talloze artiesten op. Thema's die aan bod komen tijdens "het grootste vriendinnenfeest van Nederland" zijn mode, gezondheid, verzorging, wonen, vrije tijd en culinair. Ondernemers kunnen in een week zo'n 250.000 consumenten ontmoeten. Ongeveer 9 procent van alle bezoekers is man.